Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Decoratieve hanger ster, vis mint 47cm - 50cm 2st

7,10 € *

3,55 € per Stuk

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Het wordt zomers fris met zo'n decoratieve hanger met ster en vis in mintgroen, die bijvoorbeeld je badkamer of terras kan versieren. De set bevat twee mooie slingers, elk gemaakt van natuurlijk gekleurd jutekoord, twee kleine stukjes hout, groene en witte decoratieve parels en drie vissen of zeesterren. Beide motieven zijn ontworpen in antieke shabby chic, zodat de hangers er in het algemeen rustiek en schilderachtig uitzien, maar de vissen zijn mintgroen, terwijl de kleur van de sterren naar benzine gaat.

Elk van de decoratieve hangers is uitgerust met een praktische lus aan de bovenkant, zodat u deze eenvoudig aan een haak kunt bevestigen. Ze maken zichzelf mooi, bijvoorbeeld in het badkamerraam, boven de gootsteen en bij de voordeur. In de zomer kunt u uw balkon zelfs versieren met de slimme windgong, waardoor u een vakantiegevoel op uw eigen terras creëert. Afgezien daarvan zien de houten hangers er ook fantastisch uit als seizoensversiering in bloemisten- en viswinkels en souvenirwinkels.

De decoratieve hangers gemaakt van hout en vlaslint worden aangeboden in een dubbele verpakking, een van de mobiele telefoons met sterren en een met vis. Beide motieven worden bewaard in een chique vintage ontwerp, bevestigd aan de hangers in 3 stukken en elk ongeveer 8,5 centimeter lang. De totale lengte is ongeveer 47 tot 50 centimeter.

Totale lengte: ca. 47 cm - 50 cm
Grootte ster / vis: ca. 8,5 cm
Kleur: natuurlijk, mintgroen, groen, wit
Materiaal: hout, jute koord
Aantal: 2 stuks, 1 per ontwerp

google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.