Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve hangende vis groen / wit 17cm 2st

11,90 € *

5,95 € per Stuk

Levering tot 25. Juni **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een bijzonder geweldig duo voor iedereen die van de zee houdt! De mooie vis van het merk VIANA is gemaakt van metaal en heeft een aantrekkelijk vintage patina. Deze shabby chic is vooral populair. Naast het praktische koord dat als hanger dient, betovert de decoratieve vis ook zijn open ontwerp, dat doet denken aan echte vissenschubben. De kleurencombinatie van wit en groen van de twee vissen is ook erg harmonieus.

Verrijk je maritieme decoratie in de badkamer met deze vissenhanger bijvoorbeeld, die je eenvoudig aan een muur- of plafondhaak kunt bevestigen. Of wilt u een kleine vakantieoase in uw eigen tuin of op het balkon creëren? Met een maritieme zomerdecoratie is dit geen probleem. Met maritieme accessoires zoals deze decoratieve vissen, ankerzand en schelpen kunt u genieten van uw vakantie direct voor de deur!

De hangende decoratieve vis is ongeveer 17 centimeter lang en 10 centimeter breed. Inclusief de ophanglus is de totale lengte ongeveer 30 centimeter. Je ontvangt een set met twee vissen in groen en wit.

Afmeting: ca. 17 cm x 10 cm
Totale lengte: ca. 30 cm
Kleur: wit, groen, natuurlijk
Materiaal: metaal, jute koord
Aantal: 2 stuks


Art.-nr.: 63876
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 25. Juni **
Decoratieve hangende vis groen / wit 17cm 2st
Decoratieve hangende vis groen / wit 17cm 2st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.