Decoratieve figuren paar konijntjes, metalen decoratie, paashaasjes om op te hangen, lentedecoratie 4st

12,80 € *

3,20 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 17 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Is dat niet een mooi gezicht? - Een stel konijnen die graag bloemen aan elkaar geven!

De delicate metalen figuren zijn een mooi decoratief element voor uw paasdecoraties. De fijne konijnenhangers zijn bijzonder mooi wanneer ze in het midden van een deurkrans van eucalyptus, varen of buxus worden gehangen. Of je kunt de konijnen met bloemen ophangen als sfeervolle raamdecoratie. De decoratieve konijntjes kunnen ook paascadeautjes versieren als cadeaulabels of je kunt de metalen tags aan een paasboeket van berkentakjes of takken met donzige wilgen hangen.

Beide konijnenfiguren zijn gestanst en hebben een lichte welving naar voren. De konijnenjongen kijkt naar rechts. Zijn arm is gebogen en zijn rug is gebogen, de andere houdt hij in de lucht met een witte bloem met een groene binnenkant in zijn poot. Het gezicht, de ogen en de mond zijn uitgestoken, zijn blik is vriendelijk. Het jonge konijntje draagt een gele top met een wit stippenpatroon en een groene halflange broek. Het konijn heeft ook een witte schoudertas op zijn schouder. Het konijnenmeisje draagt een witte jurk met stippen in het groen en een gele tas in haar handen, het mooie konijn draagt een bloem in het wit met geel stuifmeel.

Onze tip: U kunt ook het ophangkoord van de figuren verwijderen en de metalen konijntjes staand in een bloemstuk of decoratief arrangement verwerken. Om dit te doen, steekt u het konijnfiguur lichtjes in het betreffende oppervlak met uw voeten, leunt u tegen andere decoratieve elementen of plakt u het aan een houten stok.

Je kunt de mooie paaskaartjes ook met zelfklevende kussentjes op een paaskaart plakken en naar je dierbaren sturen. - Dus de ontvanger heeft een kleine paasversiering om op te hangen.

De metalen konijntjes met bloem en tas worden geleverd in een set van 4. De set bevat twee paar konijnen, elk bestaande uit een mannelijk en vrouwelijk decoratief konijn. Elk van de vier konijnen is voorzien van een jutelint om op te hangen. Met de ophangband hebben de konijnen een totale lengte van zo'n 26 en 28 centimeter. De figuren zelf hebben een geschatte grootte van 18 x 9 centimeter en ongeveer 18,5 x 9 centimeter. Op het breedste punt zijn de metalen konijnen ongeveer 1 centimeter dik.

Totale hoogte: ca. 26cm / 28cm
Afmeting konijn: ca. 18 × 9 cm / 18,5 × 9 cm
Kleur: bruin, wit, geel, groen, natuur
Materiaal: metaal, jute
Aantal: 2 paar in een set, 4 figuren in totaal
Art.-nr.: 12220
Gewicht: 0,35 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Decoratieve figuren paar konijntjes, metalen decoratie, paashaasjes om op te hangen, lentedecoratie 4st
Decoratieve figuren paar konijntjes, metalen decoratie, paashaasjes om op te hangen, lentedecoratie 4st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.