Decoratieve eierkaars limoen 14cm

10,60 € *

Levering tot 2. Februari **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 12 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Bent u op zoek naar een originele tafelkaars voor Pasen? Bekijk dan deze decoratieve eierkaars in de verfrissende limoenkleur! De kaars staat comfortabel op de platte onderkant en ziet er bijzonder mooi uit in een lantaarn gemaakt van kleurloos glas. Je kunt de vloer nog steeds bekleden met een paar kleurrijke decoratieve stenen en je hebt al een moderne paasdecoratie die je ook kunt gebruiken tijdens een gezellig familiediner. Maar het past ook prachtig op een vensterbank en op een ladekast in de woonkamer.

Combineer de decoratieve kaars met bijvoorbeeld een chique vroege bloeier, of installeer hem in een paasarrangement en vul zo de paassfeer aan. Natuurlijk kun je ook een balkontafel versieren met deze prachtige eivormige kaars en het balkon 's avonds effectief verlichten. Je kunt ze ook de hele lente en zomer gebruiken en je hoeft je niet alleen tot Pasen te beperken.

De decoratieve eierkaars in limoen heeft een hoogte van ongeveer 14 centimeter met een diameter van ongeveer 9 centimeter. Met een brandtijd van maximaal 65 uur zul je veel plezier hebben met deze Paaskaarsen!

Diameter: ca. Ø9 cm
Hoogte: ongeveer 14 cm
Kleur: limoen
Brandtijd: ca. 65 uur
Materiaal: wax, lont
Hoeveelheid: 1 st

Fabrikant: Wenzel Kerzen
Art.-nr.: 306259
Gewicht: 0,75 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Decoratieve eierkaars limoen 14cm
Decoratieve eierkaars limoen 14cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.