Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve eend met bril en badmuts grijs 10,5cm 4st

16,70 € * 14,25 € * U spaart 15% (2,45 €)

3,56 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Het is aan jou of je de brutale en onderscheidende decoratieve eenden met grappige glazen en gestippelde badmuts wilt opzetten in een set van vier, individueel of in een duo, of ze zelfs weg wilt geven. In elk geval zorgen de schattige, geverfde eenden gemaakt van kunststeen (polyresin) overal voor genot en een goed humeur. De metalen glazen en badmutsen maken de decoratieve eendfiguren tot een bijzonder decoratief hoogtepunt.


De sympathieke glazen eenden verspreiden maritieme flair in de badkamer, in de voorkamer van een sauna, evenals bij de kassa van de badmeester of als decoratie voor een vakantievoucher. Tip: strooi zand op een dienblad, voeg een ligstoel en een eend met glazen toe en plaats een geldbon in een kleine houten kist. Een geweldig landschap is klaar, dat u kunt presenteren als een verjaardag of huwelijkscadeau. U kunt ook een brildrager presenteren met een tegoedbon voor een nieuwe bril of zonnebril.


De grappige decoratieve figuren zijn ongeveer 10,5 centimeter hoog en ongeveer 6 centimeter breed.


Hoogte : ca. 10,5 cm

Breedte : ongeveer 6 cm

Kleur : grijs, oranje, zwart, blauw, wit

Materiaal : kunststeen (polyresin), metaal

Aantal : 4 stuks

Art.-nr.: 67932
Gewicht: 1,6 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratieve eend met bril en badmuts grijs 10,5cm 4st
Decoratieve eend met bril en badmuts grijs 10,5cm 4st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.