Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Decoratieve boot met takken en schelpen 38cm

14,45 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Breid je nautische decoratie uit met deze mooie decoratieve boot, die uit takken bestaat en bedekt is met schelpen. De romp van het kleine schip bestaat uit licht piepschuim, dat in het onderste gedeelte zwart is geverfd, aan de zijkant is opgehangen met een plat koord inclusief schelpen en wijnstokken en met een vel papier op het dek is gelijmd. Er is een lange metalen staaf op, die is versierd met dwarse stukken hout en een netweefsel als een zeil.

Bovendien is het zeil bedekt met kleine schelpen en afzonderlijke stukken hout die het rustieke, nautische ontwerp onderstrepen. Je kunt de kleine boot als tafeldecoratie gebruiken en zo je tuintafel of woonkamertafel versieren. Je kunt ook een glazen vis, meer schelpen en wat zand strooien en de maritieme decoratie is klaar! Deze nautische ruimtedecoratie ziet er ook echt geweldig uit in een wintertuin of een gastenbadkamer en zorgt voor een aangenaam ontspannen sfeer!

De decoratieve boot met takken en schelpen meet ongeveer 38 x 26 x 12 cm, terwijl de voetafdruk ongeveer 15 x 6,5 cm meet.

Afmetingen:
ca. 38 cm x 26 cm x 12 cm
Voetafdruk: ca. 15 cm x 6,5 cm
Kleur: natuurlijke kleuren, zwart, grijs
Materiaal: piepschuim, hout, metaal, plat koord, linnen stof
Hoeveelheid: 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.