Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve bal paars van bloemen Ø18cm 1 st

4,90 € *

Levering tot 2. Oktober **

Goederen worden opnieuw besteld

Nog maar 0 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Als je aan het begin van de lente niet de juiste bloem kunt vinden, maar toch niet zonder een vrolijke kleur wilt, dan zul je deze decoratieve bal in paars gemaakt van bloemen leuk vinden! De chique kunstbloem kan bijvoorbeeld in een bloempot, in een tafelvaas of in een glazen kom worden geplaatst. Je kunt deze vervolgens versieren met andere decoratieve elementen zoals stenen, stukken hout, wat potgrond en mos.

Dit geeft u een rijk voorjaarsbeeld, dat elke kamer effectief verbetert en elke kijker verrukt. Op deze manier is de bloemenbal uitstekend geschikt voor een vensterbank, die er prachtig mee kan worden gevuld. Maar zelfs een etalage kan worden versierd met deze decoratieve bal en is bijzonder geschikt voor een lente- of zomerdecoratie.

De decoratieve bal in paars gemaakt van bloemen heeft een diameter van ongeveer 18 centimeter en is zeer licht, robuust en weerbestendig dankzij het hoogwaardige kunststof. De vele kleine bloemen hebben paarse en groene koppen en zijn in kleine trossen aan een roosterbal bevestigd. Hierdoor is de bloemenbal niet alleen erg decoratief, maar ook geweldig om te gebruiken voor decoratie-ideeën die u in de tuin wilt implementeren.

Diameter
: ca. Ø18 cm
Kleur : paars, donkergroen
Materiaal : kunststof
Hoeveelheid : 1 st

Art.-nr.: 800222-LILA
Gewicht: 0,25 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Decoratieve bal paars van bloemen Ø18cm 1 st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.