Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve bal groen Ø23cm

16,55 € *

Levering tot 2. Oktober **

Goederen worden opnieuw besteld

Nog maar 0 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Als u uw woonkamer zelfs in de winter en zonder onderhoud van weelderig groen wilt voorzien, dan is deze decoratieve bal de juiste keuze! De kunstplant, die lijkt op een buxus, die ook gewoon buxus of Buxus sempervirens wordt genoemd , is uitgerust met kunstmatige bladeren in verschillende maten en lijkt verwarrend op een echte buxusbal uit de tuin.

Je kunt de kunstbal bijvoorbeeld op een vaas met chique vloer plaatsen of hem eenvoudig als tafeldecoratie op de eet-, tuin- of woonkamertafel leggen. Maar ook gewoon geplaatst in een hoek van de kamer, zorgt de groene kunstplant voor een frisse en mooie sfeer in uw pand!

De decoratieve bal in groen heeft een diameter van ongeveer 23 centimeter en heeft geen ruimte, dus je kunt de buxusbal van alle kanten prachtig bewonderen. Desondanks blijft de plastic bal veilig op elk oppervlak. Je kunt dus ook een ongewone lichtdecoratie toveren met een buxusnet of een ketting van lichten, die er gewoon mooi uitziet in de herfstdagen!

Diameter : ca. Ø23 cm
Kleur : groen
Materiaal : kunststof
Hoeveelheid : 1 st

Art.-nr.: 76975
Gewicht: 0,42 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Decoratieve bal groen Ø23cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.