Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratieve anker houten hanger natuur H14.6cm

4,80 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Schip ahoy! Met dit decoratieve anker van hout kun je misschien niet varen. Een maritieme decoratie kan in elk geval met het scheepsanker worden ontworpen. In combinatie met een visnet en schelpen maak je in een mum van tijd stijlvolle wand- of tafeldecoraties.
 
Wek het verlangen naar de zee en het strand met deze prachtige houten blikvanger. Dit nautische stuk is prachtig decoratief, niet alleen als kamerdecoratie voor een pension aan zee. Het decoratieve accessoire zorgt ook voor een frisse zeebries op de voordeur, in de badkamer of op uw favoriete plek. Als symbool voor steun en kracht roept het decoratieve anker een beetje vakantiegevoel op. Je kunt de houten decoratie direct ophangen met het jutelint. Of voeg toe! Als hanger geeft dit mooie decoratieve item een wijnfles of een fles sap een zomers tintje.
 
Het houten anker is ongeveer 14,6 centimeter hoog. Het is ongeveer 13 centimeter breed. Met jute lint heeft de ankertrailer een hoogte van ongeveer 28 centimeter.
 
Opmerking: Accessoires en decoratieve items die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Hoogte : ongeveer 14,6 cm
Hoogte met jute koord : ca. 28 cm
Breedte : ongeveer 13 cm
Kleur : bruin, natuurlijk, zilver
Materiaal : hout, jute, metaal
Hoeveelheid : 1 st
Art.-nr.: 612723-13
Gewicht: 0,36 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratieve anker houten hanger natuur H14.6cm
Decoratieve anker houten hanger natuur H14.6cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.