Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratielicht vuurtoren hout naturel 4cm 72st

8,70 € *

0,12 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze mooie houten vuurtorens zijn perfect voor beregening, knutselen en decoreren. Kaarten, vouchers, dozen, glazen, bloemstukken en boeketten van bloemen kunnen in een handomdraai worden verfraaid en aangepast met deze verspreide decoratieve items die doen denken aan de zee.

Maritieme arrangementen en boeketten geven de finishing touch aan de mooie decoratieve elementen. Je kunt ook eenvoudig wenskaarten, geschenkdozen en kaarten versieren met de houten vuurtorens. Last but not least zijn de houten bakens ook een geweldige blikvanger op het tafeloppervlak tijdens uw zomerfeest of een thema-avond. De houten decoratie is ook prachtig op glazen of flessen. Lijm de deeltjes op een fles gevuld met zand en schelpen en plak een kaars erop. Een sfeervolle lichtbron is klaar voor milde zomeravonden op het balkon of terras.

De zee-decoratie voor verstrooiing heeft de geschatte afmetingen van 4 centimeter tot 1,5 centimeter en is uit hout geponst.

Afmetingen : ca. 4 cm × 1,5 cm
Kleur : natuurlijk
Materiaal : hout
Aantal : 72 stuks
Art.-nr.: 66878
Gewicht: 0,35 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratielicht vuurtoren hout naturel 4cm 72st
Decoratielicht vuurtoren hout naturel 4cm 72st
Decoratielicht vuurtoren hout naturel 4cm 72st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.