Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratief stuurwiel met spiegel Wit Ø40cm

16,80 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Zet koers op zee en in de zomer - met dit aantrekkelijke stuurwiel in het wit!

De nautische decoratie wordt niet alleen gekenmerkt als een ietwat kleinere replica van een nostalgische stuurwiel, maar voegt ook pit aan de zomerdecoratie dankzij de ronde spiegel. De spiegel verlicht ook alle kamers door het licht te reflecteren. Desgewenst kan het ook worden verwijderd en later opnieuw worden geplaatst. Dit maakt de decoratie nog veelzijdiger: u kunt zelfs vakantiefoto's of gekleurd papier tussen afzonderlijke spaken van het wiel bevestigen. Andere versieringen zoals blauwe details, koperen nagels en jute in een visgraatpatroon maken het nautische ontwerp compleet.

Natuurlijk kan het stuur worden gebruikt als maritieme wanddecoratie zonder de wiel verder te verfraaien. Maar als je genoeg ruimte hebt, kun je het combineren met een decoratief visnet en bijvoorbeeld enkele schelpen of grote zeeslakken. De scheepsdecoratie verspreidt niet alleen de vakantiestemming thuis, maar ook in het reisbureau, in de etalage of in het visrestaurant.

Het stuurwiel met spiegel heeft een diameter van ongeveer 40 centimeter. De wanddecoratie is al voorzien van een hanger.

Diameter: ongeveer Ø40cm
Dikte: ongeveer 2 cm
Materiaal: gips, kunststof, jute, metaal
Kleur: wit, blauw, natuurlijke kleuren
Hoeveelheid: 1 st
Art.-nr.: 861508
Gewicht: 1,1 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratief stuurwiel met spiegel Wit Ø40cm
Decoratief stuurwiel met spiegel Wit Ø40cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.