Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratief rolschildering gemaakt van linnen met vis 60cm x 72cm

12,80 € *

Levering tot 25. Juni **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Let op sportvissers - en alle anderen: met dit decoratieve rolschilderij gemaakt van linnen met vis kunt u uw huis in maritieme stijl versieren. Antieke wandplaten zijn de nieuwste rage. Zo'n geweldige schoolmuurschildering past bijzonder goed in je badkamer, waar het de wens voor frisse zeelucht verspreidt. Maar de hangende foto is ook een heel speciale blikvanger in uw woonkamer of de kinderkamer van uw kleintjes.

De decoratieve afbeelding is een getrouwe replica van een grafiek van de algemene natuurlijke geschiedenis uit de 19e eeuw. Het toont een selectie van verschillende vissen van de small-head orde, met inbegrip van zwaardvis en tonijn. Het is gewoon geweldig hoe uniek de foto's er ook uitzien, allemaal in de onnavolgbare stijl van historische, met de hand geschilderde dierenillustraties en voorzien van een handgeschreven uitleg. Een rail van donkerbruin gelakt hout houdt de linnen foto bij elkaar en maakt de vintage flair perfect. Met een stevig jute koord kun je de rolkaart overal ophangen.

Het decoratieve rolschildering van linnen met vis bestaat uit natuurlijke materialen zoals linnen, hout en jute. Het heeft de volgende afmetingen: 60 centimeter bij 72 centimeter; geschorst, het is in totaal ongeveer 94 centimeter lang.

Afmetingen schild : ca. 60cm x 72cm
Totale lengte : ca. 94 cm
Kleur : wit, blauw, natuurlijk, zwart, bruin, geel, rood
Materiaal : linnen, hout, jute
Hoeveelheid : 1 st

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Art.-nr.: 879585
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 25. Juni **
Decoratief rolschildering gemaakt van linnen met vis 60cm x 72cm
Decoratief rolschildering gemaakt van linnen met vis 60cm x 72cm
Decoratief rolschildering gemaakt van linnen met vis 60cm x 72cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.