Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratief net om op te hangen met natuurlijke schelpen 25 × 45cm

8,65 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Het decoratieve net om op te hangen met schelpen en zeeslakken doet een beetje denken aan een droomvanger en is minstens zo aantrekkelijk als wanddecoratie.

Het visnet bestaat volledig uit natuurlijke materialen: het net zelf en de hanger zijn gemaakt van hennepdraad, dat is gespannen tussen twee natuurlijke takken en heeft decoratieve zeemansknopen. Een rijke vangst van echte schelpen en slakken siert dit aantrekkelijke visnet. De gebruikte zeeslakken hebben niet alleen bijzonder mooie vormen. Ze zijn gesorteerd op kleur en bijzonder mooi als wanddecoratie, op een deur of in de etalage.

Of je nu op zoek bent naar een zomerse decoratie voor je woonkamer of voor de keuken of je wilt een restaurant passend ontwerpen: met de maritieme decoraties lijkt de zee heel dichtbij!

Het siernet met schelpen en zeeslakken heeft een breedte van ongeveer 25 centimeter en een hoogte van ongeveer 45 centimeter. Met de grote hanger bevestig je hem eenvoudig aan een spijker of haak.

Afmetingen: ca. 25 cm x 45 cm
Kleur: natuurlijke kleuren, wit, geel, groen, bruin, oranje
Materiaal: hennep, schelpen, hout
Hoeveelheid: 1 st

Let op: het is een natuurproduct ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter !

Het siernet is verkrijgbaar in twee versies met verschillende schalen. U ontvangt één van de twee netwerken, een selectie is niet mogelijk.
Art.-nr.: 836454
Gewicht: 0,55 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratief net om op te hangen met natuurlijke schelpen 25 × 45cm
Decoratief net om op te hangen met natuurlijke schelpen 25 × 45cm
Decoratief net om op te hangen met natuurlijke schelpen 25 × 45cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.