Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratief anker hout wit Houten anker om op te hangen 24cm

12,20 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Gasten laten graag het anker vallen waar dit decoratieve anker van hout is gemaakt: Het houten anker om op te hangen is een sfeervolle zomerdecoratie. Een pittoresk jutekoord wikkelt zich als een scheepstouw om de maritieme versiering voordat het eindigt in een lange hanger.

Wanddecoratie voor pelsrobben of decoratie voor het visrestaurant: het decoratieanker hang je in een handomdraai aan een spijker of haak. Uw maritieme decoratie wordt bijzonder spannend als u een visnet met ankers, houten lantaarns en lantaarns en maritieme houten figuren als hangers onder het plafond hangt.
Natuurlijk is het decoratieve anker ook geschikt voor handwerk: kleinere maritieme hangers aan het jute koord bevestigen of schelpen en zeeslakken op het nautische accessoire steken. Bevestig voor milde zomeravonden een lichtketting en tover je raam met deze decoratie om in een nette vuurtoren.
Hoogte : ca. 24cm
Hoogte met jute koord : ongeveer 36 cm
Breedte : ongeveer 18 cm
Kleur : wit, naturel
Materiaal : hout, jute
Hoeveelheid : 1 stuk
Art.-nr.: 560427-000-101
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratief anker hout wit Houten anker om op te hangen 24cm
Decoratief anker hout wit Houten anker om op te hangen 24cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.