Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratief anker hout wit, blauw Houten anker om op te hangen 23cm

12,20 € * 10,45 € * U spaart 14% (1,75 €)

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Nu wordt het nautisch: het houten decoratieve anker in wit en blauw vormt een ankerpunt in uw zomerdecoratie. Het houten anker om op te hangen is versierd met een jute koord dat doet denken aan een scheepstouw. De hanger is ook gemaakt van jute en heeft een decoratieve knoop.

De maritieme decoratie brengt een vakantiestemming aan de muur in het vakantiehuis of in de zomerse woonkamer. Het decoratieve anker zorgt ook voor een goede sfeer als etalage decoratie in een reisbureau of in de badkamer. Maar u kunt ook de reislust opwekken met een nautische deurdecoratie van hout. Misschien wilt u een restaurant inrichten met een maritiem thema? Bevestig dan één of meerdere maritieme accessoires aan een decoratief visnet. Het populaire nautische accessoire is ook verkrijgbaar in geheel wit voor een grotere maritieme decoratie.
Hoogte : ongeveer 23 cm
Hoogte met jute koord : ongeveer 35 cm
Breedte : ongeveer 18 cm
Kleur : wit, blauw, natuur
Materiaal : hout, jute
Hoeveelheid : 1 stuk
Art.-nr.: 560436-000-505
Gewicht: 0,41 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratief anker hout wit, blauw Houten anker om op te hangen 23cm
Decoratief anker hout wit, blauw Houten anker om op te hangen 23cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.