Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratief anker Hout Rood / Blauw, Wit Gesorteerd 15×23,5cm Set van 2

8,90 € *

4,45 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De kleine ankers in vriendelijke kleuren zijn volledig gemaakt van hout en zorgen ervoor dat je wilt varen - dus niets liever dan nadenken!

Het witte decoratieve anker heeft gekleurde details in rood of blauw en vertoont opzettelijke tekenen van veroudering. Het heldere katoenen koord wikkelt decoratief rond het houten anker en doet denken aan een touw. Dus het maritieme accessoire verrukt met een stijlvolle vintage look.

Aan de ene kant kan de nautische decoratie heel mooi worden bevestigd aan een spijker aan de muur, aan de andere kant is het bijzonder effectief wanneer het aan het plafond hangt - bijvoorbeeld in een bar of in een restaurant waar een oude balken is. Maar dit decoratieve anker zal ook gasten en klanten verrukken als raamdecoratie in een pension aan zee, op een beursstand of in de etalage!

Het houten scheepsanker heeft een hoogte van ongeveer 23,5 centimeter en een breedte van ongeveer 15 centimeter zonder de hanger. Het anker is ook voorzien van een praktische hanger gevlochten als een scheepstouw.

Breedte: ongeveer 15 cm
Hoogte: ca. 23,5 cm
Dikte: ca. 1,5 cm
Materiaal: hout, katoen
Kleur: wit, blauw, rood, natuurlijke kleuren
Aantal: 2 stuks in een set
Art.-nr.: 862061
Gewicht: 0,53 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratief anker Hout Rood / Blauw, Wit Gesorteerd 15×23,5cm Set van 2
Decoratief anker Hout Rood / Blauw, Wit Gesorteerd 15×23,5cm Set van 2
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.