Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Decoratie om op te hangen Tauball jute natuur Ø5,5cm 3st

6,05 € *

2,02 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Natuurlijke decoratie om op te hangen: de duifbal van jute is een veelzijdige aangelegenheid, van zomerse decoraties tot kerst. De jute koorden zijn decoratief om een piepschuim balletje gewikkeld en eindigen in een hanger van hetzelfde materiaal.


De duifballen vullen een deurkrans aan als decoratie of kunnen ook gebruikt worden als raamdecoratie. Ze zijn net zo mooi als natuurlijke kerstboomballen voor de natuurlijk versierde kerstboom. De bal van touw past net zo goed in uw maritieme decoratie met jute koorden. Of ze kunnen los van het plafond of aan een krans hangen.

De juteballen zijn ook ideaal om mee te knutselen. Gebruik hete lijm om kleurrijke verspreide decoraties, kerststerren of schelpen te bevestigen. Zo maak je van de duifballen je eigen individuele hangende decoratie.

Let op: dit artikel is alleen bedoeld voor decoratieve doeleinden. Het product is geen hondenspeelgoed !


Totale hoogte op de band: ca. 13 cm
Doorsnede: ca. Ø5,5cm
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: jute, piepschuim
Hoeveelheid: 3 stuks
Art.-nr.: 613920-13
Gewicht: 0,37 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Decoratie om op te hangen Tauball jute natuur Ø5,5cm 3st
Decoratie om op te hangen Tauball jute natuur Ø5,5cm 3st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.