Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Deco maritieme slakring Ø25cm Natuurlijke zeeslakken Nathai

15,55 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Uw maritieme decoratie wordt gegarandeerd een hoogtepunt met deze scrollring. De natuurlijke zeeslakken van de Nathai-soort werden geleegd, schoongemaakt en in vier rijen geplakt op een piepschuimring versierd met rood sisal. De echte slakken voor de decoratieve krans werden zorgvuldig geselecteerd op kleur en maat. Elke krans is uniek.

Creëer indrukwekkende tafeldecoraties voor de zomer met de zeeslakkrans. In het midden van de krans past een decoratief licht, een dunne glazen lantaarn met een kaars in maritieme kleuren of een vaasje met verse bloemen. Misschien wilt u ook een groot decoratief bord ontwerpen met extra slakkenhuisjes, schelpen en de zomerkrans? Zand, kiezels of siergranulaat zorgen voor dat echte strandgevoel! De zeedecoratie is ook een lust voor het oog als muurkrans of deurkrans: bevestig een hanger van jutekoord aan de scrollring en bind er een stuk drijfhout, een boodschap in een fles of een houten zeepaardjeshanger aan vast aan de bodem. De droomreis kan beginnen!


Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter!

Buitendiameter: ca. Ø25cm
Binnendiameter: ca. Ø6,5 cm
Hoogte: ca. 6,5 cm
Materiaal: zeeslakken, piepschuim, sisal, touw
Kleur: naturel, bordeaux
Hoeveelheid: 1 stuk

google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.