Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Deco hanger houten vis 21cm 2st

10,30 € *

5,15 € per Stuk

Levering tot 25. Juni **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Adem een frisse zeebries in uw leefomgeving met deze hoogwaardige houten vis om op te hangen. De gestileerde decoratieve vissen waren artistiek gemaakt van hout. De vinnen werden bijzonder goed gemarkeerd met een witte wassing, zodat er ook een vleugje vintage is. Met behulp van het jutekoord kan de decoratieve hanger bijvoorbeeld ideaal worden opgehangen aan muur- of plafondhaken.
 
Een aantrekkelijke badkamerdecoratie ziet er altijd heel passend uit met een maritieme stijl. Je kunt de vis dus in de badkamer plaatsen en combineren met andere accessoires zoals een vuurtoren of een houten anker. Schelpen zien er ook altijd goed uit in een maritieme decoratie.
 
De houten vis om op te hangen is ongeveer 21 centimeter lang en ongeveer 10 centimeter breed. Je ontvangt een set met twee vissen.

Opmerking: accessoires en decoratieve items die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Afmeting: ca. 21cm x 10cm
Kleur: wit, natuurlijk
Materiaal: hout, jute koord
Aantal: 2 stuks
 
Art.-nr.: 63432
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 25. Juni **
Deco hanger houten vis 21cm 2st
Deco hanger houten vis 21cm 2st
Deco hanger houten vis 21cm 2st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.