4,60 € *

2,30 € per Stuk

Artikel momenteel uitverkocht. Het kan zijn dat hij later beschikbaar is.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met deze deco hanger-danser krijg je een elegant juweeltje in je kerstboomversiering!

De hangende ballerina's stralen de gratie uit van twee danseressen. Of het nu gaat om een kerstboomhanger voor Kerstmis, permanente sieradenhangers voor dansliefhebbers of cadeaulabels, de betoverende decoratieve figuren verrukken de toeschouwer in ieder geval.

De kersthangers tonen twee dansende ballerinafiguren in een klassieke ballethouding op één been. De ene danseres brengt beide armen boven haar hoofd samen, de andere strekt ze heen en weer.

De ballerinaversiering is gemaakt van doorzichtig plastic, alleen de balletjurk, spitzenschoen en knot zijn bedekt met goudkleurige mica. Elke kerstboomhanger is aan de bovenzijde voorzien van een zilveren lint

De gestileerde ballerina hanger kan perfect worden geïntegreerd in een klassiek elegante kerstdecoratie. Hangend aan de takken van je kerstboom als decoratie voor een kerstboom, doet de transparante ballerina zelfs denken aan een winterijsfiguur!

Let op: Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Totale lengte met lint: ca. 23 / 17cm
Hoogte figuur: ca. 14 / 13cm
Breedte figuur: ca. 7,5 / 8,5 cm
Kleur: transparant, goud, zilver
Materiaal: plastic, glitter, zilveren lint
Aantal: 2 stuks in een set, gesorteerd
google_translate
Art.-nr.: 515261
Gewicht: 0,34 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto'sArtikel momenteel uitverkocht. Het kan zijn dat hij later beschikbaar is.

* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.