Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Deco anker hout tafeldecoratie maritiem blauw, wit H24cm

12,20 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Het decoratieve anker van hout in wit en blauw is een nobele tafeldecoratie in maritiem design. De nautische houten decoratie is tweekleurig in wit en blauw geverfd. Bovendien lussen een touw van jute koord schilderachtig rond het houten anker.

Plaats de zeeversieringen naast een mooie lantaarn of een sierbord met zand en schelpen. Ook vind je in onze winkel leuke kaarsen met maritiem motief. U kunt het decoratieve anker ook rechtstreeks op een kom plaatsen en de basis bedekken met fijn zand. Zet het een beetje schuin op! Het decoratieve anker komt ook goed tot zijn recht in een bovenkast met meerdere compartimenten: het anker zit in het ene compartiment, een decoratieve vuurtoren in het andere en een grote zeeslak in een derde. Vakantiestemming gegarandeerd!

Daarnaast ziet het anker er prachtig uit in een visrestaurant, in een strandbar of in de etalage van het reisbureau.
Hoogte : ca. 24cm
Breedte : ca. 17,5 cm
Afmetingen voet: 13 cm × 4 cm
Kleur : wit, blauw, natuur
Materiaal : hout, jute
Hoeveelheid : 1 stuk
Art.-nr.: 560437-000-505
Gewicht: 0,45 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Deco anker hout tafeldecoratie maritiem blauw, wit H24cm
Deco anker hout tafeldecoratie maritiem blauw, wit H24cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.