Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Cypraea Tigris tijgerslak natuurlijk 7cm - 8cm 11st

19,40 € *

1,76 € per Stuk

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Versier je huis met deze tijgerslak, die in het Latijn Cypraea tigris wordt genoemd en die je in een set van 11 krijgt met een prachtige, natuurlijke kleur: de typische zwarte vlekken op een bruin-witte achtergrond vormen een groot deel van de charme van de tijgerschelp die bij de koeienfamilie hoort ,

Zo kunt u de glanzende, dikwandige slakkenhuizen op een prachtige decoratieve manier in uw badkamer plaatsen: bijvoorbeeld aan de rand van het bad of in een platte kom op de plank siert de porseleinen slak, ook bekend als de porseleinen slak, uw huis op een charmante manier. Bovendien kan zo'n slakkenhuis, zoals je het hier krijgt, worden gebruikt voor elke vorm van maritieme decoratie: op een feestje of in een etalage kan de schaal van de exotische zeeslak samen met andere nautische elementen op zand of een decoratief visnet worden gerangschikt en zorgt zo voor voor een natuurlijke blikvanger.

De grootte van de tijgerslakken (Cypraea tigris), die in natuurlijke tinten worden bewaard, varieert van deze set tot 11 stuks, omdat het natuurlijke items zijn, ongeveer tussen de 7 en 8 centimeter. De mosselschelpen voor decoratie worden geleverd in een nobele verpakking van karton en plastic, zodat u ze ook kunt weggeven.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kan verschillen van de opgegeven afmetingen!

Grootte : ongeveer 7cm - 8cm
Kleur : zwart, bruin, wit
Materiaal : schelpen
Aantal : 11 stuks


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.