Bunny plantenbak veer boa zwart, wit gestippelde houten paashaas

6,40 € *

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Kreeg het konijn zijn verenboa voor Pasen van een vriendelijke kip? Het ziet er in ieder geval geweldig uit op de gestippelde paashaas met de houten plantenbak!

De voorkant met het silhouet in het achteraanzicht is zwart geverfd en versierd met witte stippen, een pluizige staart en de veren. Dit chique design komt van het exclusieve decoratiemerk VIANA! Het kleine houten kistje waar het paasfiguur achter schuilt, is prachtig gefineerd met natuurlijk hout.

Je kunt het houten konijn dus gemakkelijk op de vensterbank of tafel plaatsen als paasdecoratie! De diepzwarte tafeldecoratie kan een kleine vroege bloeier of een kunstmatig paasei of een zijden bloem in zijn kleine doos huisvesten. Voor gebruik met verse bloemen moet het elegante konijn echter aan de binnenkant nog met folie worden bekleed.

Kleine paasgeschenken kunnen ook mooi worden gepresenteerd met paasgras, hooi of zelfs sisal. Of omring het konijnfiguur op een decoratief bord of in een rieten mand met kleurrijke, eveneens gevlekte eieren en leg er een hyacint in. Bovendien past de elegante Mümmelmann als lentedecoratie in zwart perfect bij goud en geel - alles is dus mogelijk van narcissen tot gouden kandelaars!

Het decoratieve konijn is gemaakt van gefineerd houtspaanplaat en is ongeveer 25 centimeter hoog en 12,5 centimeter breed. De binnenafmetingen van het houten vat om te decoreren of te planten zijn ongeveer 6 × 7 × 7 centimeter.

Breedte decoratiefiguur : ca. 12,5 cm
Totale hoogte : ca. 25cm
Totale diepte: ongeveer 8,5 cm
Binnenafmetingen van de doos : ca. 6 cm × 7 cm × 7 cm
Kleur : zwart, wit, natuurlijke kleuren
Materiaal : hout, veren, kunststof
Hoeveelheid : 1 stuk
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 12108
Gewicht: 0,47 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Bunny plantenbak veer boa zwart, wit gestippelde houten paashaas
Bunny plantenbak veer boa zwart, wit gestippelde houten paashaas
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.