Boomtop met ranken, boomversieringen, kerstboomtop wit / parelmoer H31cm echt glas

8,80 € * 6,50 € * U spaart 26% (2,30 €)

Levering tot 13. December **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 2 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met deze boomtop met ranken rond je je boomdecoratie perfect af! Het bovenblad van de kerstboom is gemaakt van echt glas en heeft een feestelijke glinsterende parelmoerkleur. De grote bol die het onderste deel van de top van de kerstboom vormt, is voorzien van bladtakken. Daarnaast is de bovenkant van de kerstboom versierd met strass steentjes die ook nog eens schitteren in zilver! De bloemige kerstboomtip gaat in het bovenste gedeelte over in een uivormige smalle taps toelopende punt.

Door de parelmoerkleuring en matwitte decoratie ziet de bovenkant van de kerstboom er zeer winters uit en kan bijzonder goed worden gecombineerd met kerstboomversieringen in wit, parelmoer en ijsblauw en verschillende pastelkleuren .

De boomtop van glas wordt bevestigd door een verticale tak op de boomtop in de opening aan de onderzijde te steken en zo ver mogelijk door te leiden. Als uw boom meerdere punten heeft, kunt u deze afknippen.

Het hoogwaardige kant voor de kerstboom wordt verpakt in een plastic doos. Bijpassende kerstboomversieringen vind je in ons uitgebreide assortiment kerstversieringen in onze shop!

Let op: Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Maat: ongeveer 31 cm
Totale diameter: ca. Ø8cm
Openingsdiameter: ca. Ø1.7cm
Kleur: wit, parelmoer, zilver
Materiaal: glas, strass steentjes
Hoeveelheid: 1 stuk
google_translate
Art.-nr.: 170076-WEIß
Gewicht: 0,39 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Boomtop met ranken, boomversieringen, kerstboomtop wit / parelmoer H31cm echt glas
Boomtop met ranken, boomversieringen, kerstboomtop wit / parelmoer H31cm echt glas
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.