Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Bloemschaal, roestdecoratie, plantenbak met handvatten, herfst L35cm H12cm

8,30 € *

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze bloemschaal is ontworpen in de stijl van trendy roestdecoratie, met zijn oranjerode kleur is de plantenbak perfect als decoratief accessoire voor de herfst!

Met een beetje plug-in materiaal wordt de metalen schaal met roestvrij staal roest een prachtige basis voor arrangementen voor uw tafeldecoraties. Of je kunt het metalen vat planten met kruiden en planten naar jouw smaak! Als u de bloemdecoratie later water wilt geven, dient u de plantenbak vooraf af te dekken met wat folie.

Voor een bijzonder mooie herfstdecoratie combineer je meerdere plantenpotten met patina, die je met verschillende bloemen kunt planten of als cachepot voor potplanten kunt gebruiken. - We hebben rustieke metalen potten en bijpassende bloempluggen, evenals metalen hangers met roestvrij staal van VIANA in veel verschillende uitvoeringen voor u in ons assortiment. - Kijk eens rond in onze winkel!

Let op: Dit product is gemaakt van verzinkt, nabehandeld plaatstaal. Om deze reden kunnen wij niet garanderen dat het schip 100% roestvrij en waterdicht is .

Let op: Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden weergegeven, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Afmeting (L × B × H): ca. 35 × 22 × 12 cm
Afmeting met handvatten (L × H): ca. 43 × 15cm
Voetafdruk (L × B): ca. 30 × 17 cm
Kleur: roestbruin, naturel
Materiaal: metaal, jute
Productreeks: VIANA
Hoeveelheid: 1 stuk
google_translate
Art.-nr.: 00782
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Bloemschaal, roestdecoratie, plantenbak met handvatten, herfst L35cm H12cm
Bloemschaal, roestdecoratie, plantenbak met handvatten, herfst L35cm H12cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.

Andere categorieën die overeenkomen met uw selectie