Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Bloempot eierschaal lichtgroen parelmoer Ø11cm H11cm 2st

13,15 € *

6,57 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 1 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Je ontvangt een lentegroet met dit uitstekende plantenduo. De plantenpotten van het hoogwaardige merk VIANA imponeren met hun paaseierschaalontwerp en worden zo het hoogtepunt in paasdecoraties. Het oppervlak van de lichtgroene sierpotten schittert zeer nobel in een parelmoerlook.

Een lentedecoratie is kleurrijk, vrolijk en vooral fris gecombineerd met bloemen! Een interieurdecoratie met vroege bloeiers moet prachtig worden opgevoerd in dergelijke onderscheidende bloempotten. Er zijn verschillende manieren om de keramische potten te ontwerpen. Of het nu gaat om verse bloemen zoals viooltjes en druivenhyacinten of de kunstmatige replica's als kunstbloemen, dat is helemaal aan jou. We hebben een grote selectie zijden bloemen voor u klaar, die u gemakkelijk kunt gebruiken in een inrichting van bedrijfsruimten, receptieruimtes of in uw eigen huis. Kleinere veerarrangementen kunnen ook prachtig in de pot worden geplaatst, gebruik hiervoor droog bloemenschuim en versier de tafelarrangementen met accessoires zoals verenvlinders als decoratieve pluggen. Een kleine lentegroet met een grote impact!

Je krijgt de planter in een set van twee. Elke bloempot in de vorm van een eierschaal is ongeveer 11 centimeter hoog en heeft een diameter van ongeveer 11 centimeter. De diameter van de voetafdruk is ongeveer 7 centimeter.

Totale diameter: ca. Ø11cm
Diameter vloerruimte: ca. Ø7cm
Hoogte: ongeveer 11 cm
Kleur: lichtgroen
Materiaal: keramiek
Aantal: 2 stuks

Let op: vanwege de reflecterende parelmoer-look wijkt de afbeelding op de foto's af van het origineel. De potten zijn overal glanzend en lichtgroen.

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.
Art.-nr.: 63627
Gewicht: 0,8 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Bloempot eierschaal lichtgroen parelmoer Ø11cm H11cm 2st
Bloempot eierschaal lichtgroen parelmoer Ø11cm H11cm 2st
Bloempot eierschaal lichtgroen parelmoer Ø11cm H11cm 2st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.