Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Bastkrans met wilgen natuur / groen Ø40cm

11,65 € *

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 1 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze groene rieten krans is een prachtige basis voor een verfijnde paaskrans die je aan de deur of in het raam kunt hangen of op tafel kunt zetten. De gedroogde wilgentakken zijn artistiek met elkaar verweven en worden aangevuld door weelderige groene grassprieten, die de krans een springverse verflaag geeft. Een robuust metalen frame, waaraan de takken met dunne draad zijn bevestigd, zorgt voor stabiliteit. U kunt de krans dus individueel versieren en aanpassen aan uw paasdecoratie.

Uitgeblazen kwarteleitjes, kleurrijke zijden bloemen en houten konijnen- en vogelfiguren maken zichzelf mooi tussen de grassprieten en de wilgentakken. Andere natuurlijke materialen zoals vilt, bast en stro passen hier ook perfect bij. Als u de voorkeur geeft aan rustieke lentedecoratie, kunt u de krans ook versieren met zachte mossen, knoestige takken en strikken gemaakt van jutelint. De laatste is ook geweldig als een ophanging voor de krans. Als u het echter op tafel wilt plaatsen als tafeldecoratie, kunt u nog steeds een slimme veerindeling in het midden plaatsen of een glas met een grote kaars. De ontwerpopties zijn absoluut geweldig divers.

De bastkrans met wilg wordt gestabiliseerd door een robuust metalen frame en is ongeveer 8,5 centimeter hoog. De buitendiameter is ongeveer 40 centimeter en de binnendiameter is ongeveer 15 centimeter.

Externe diameter: ca. Ø40cm
Binnendiameter : ca. Ø15cm
Hoogte : ca. 8,5 cm
Kleur: natuurlijk, groen
Materiaal : wilg, metaal
Hoeveelheid: 1 st

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Art.-nr.: 63463
Gewicht: 0,5 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Bastkrans met wilgen natuur / groen Ø40cm
Bastkrans met wilgen natuur / groen Ø40cm
Bastkrans met wilgen natuur / groen Ø40cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.