Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Ankerhanger hout blauw, wit zomerdecoratie om op te hangen 8st

8,55 € *

1,07 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Ahoi vakantie! Het anker als houten hanger neemt je mee naar verre zeeën en verankert betrouwbaar dat vakantiegevoel in je zomerdecoratie!
De decoratiehanger van het kwaliteitsmerk VIANA neemt het klassieke motief over in een prachtig vormgegeven en zorgvuldig verwerkte houten decoratie. Een wit en een blauw anker roepen de kleuren op van spray, golven, zomerse luchten en witte zandstranden. Geen wonder dat de zomerdecoratie je uitnodigt om kleine droomreizen te maken!
Je kunt de maritieme decoratie bijvoorbeeld in het raam of aan een lamp hangen. Maar het is ook heerlijk geschikt voor de optische kers op een tafeldecoratie. Trek de maritieme decoratie eenvoudig aan een jute koord of een decoratief koord in bijpassende kleuren en bevestig het aan bijvoorbeeld een vaas, een lantaarn of een ander glazen vat!
Geen wonder dat hij ook een geweldige etalage-decoratie maakt in het reisbureau. Regel een visnet en houten vissen en zeepaardjes, wat mosselen of laat het anker aan de hangende planken bungelen met je aanbiedingen.
Last but not least zorgt de Deko-Anker ook voor een mooie wanddecoratie op de bestemming van de reis: Zo geef je je gasten een signaal naar je gasten in het hotel en in het guesthouse: Overal waar aandacht wordt besteed aan detail, kun je rustig ankeren en kom tot rust!
Het houten anker is ongeveer 14,6 centimeter hoog en ongeveer 14 centimeter breed. Je ontvangt vier witte en vier blauwe scheepsankers, in totaal dus acht. Inclusief de hanger heeft de nautische decoratie een hoogte van ongeveer 27,5 centimeter.
Hoogte : ca. 14,6 cm
Hoogte met hanger : ca. 27,5 cm
Breedte : ongeveer 14 cm
Kleur : wit, blauw
Materiaal : hout, touwtje
Hoeveelheid : 1 stuk
Art.-nr.: 12551
Gewicht: 0,36 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Ankerhanger hout blauw, wit zomerdecoratie om op te hangen 8st
Ankerhanger hout blauw, wit zomerdecoratie om op te hangen 8st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.