AERO-DECOR ®

AERO-DECOR ®
Het merk AERO DECOR® biedt een breed scala aan kleur- en decoratienevels voor bloemisten. Al meer dan 60 jaar produceert het in Berlijn gevestigde bedrijf Union Chemie -produkten GmbH sprays die voortdurend worden bijgewerkt op basis van het laatste onderzoek. AERO DECOR® kleurtakken en decoratieve sprays zijn niet giftig, milieuvriendelijk en daarom bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik in de bloemisterij.

Kleur-, decoratie-, glitter- en laksprays voor bloemstukken, kerst- en tafeldecoraties

Het assortiment kleurtakken in verschillende tinten roept geweldige kleureffecten op boeketten, bloemstukken en tafeldecoraties op. Zelfs subtiele effecten om de natuurlijke kleur van de bloemen en bladeren te onderstrepen, zoals mosspray of bladglansspray, kunnen worden bereikt met de hoogwaardige sprays van het merk AERO DECOR®. Laknevels, klatergoudnevels, goud- en zilvernevels verfijnen boeketten, bloemstukken en decoraties met metallic- en glittereffecten. Flora-Dry-Fix ​​Spray en spuitlijm voor het fixeren van gedroogde bloemen en decoratieve materialen zijn ook praktisch voor de productie van bloemstukken en decoraties.

AERO DECOR® biedt ook de juiste sprays in het assortiment voor Advent en Kerstmis. Vlambeschermingssprays beschermen komstkransen, kerstbomen en kerstarrangementen tegen vuur. Sneeuwspray en kristalijsbloemspray zijn ideaal voor kerstkozijnen in winkels en restaurants.

AERO DECOR® kleur- en decoratienevels zijn eenvoudig in gebruik, voordelig in gebruik en van de beste kwaliteit.

AERO-DECOR ® Artikel

Color Spray satijn verschillende kleuren 400ml

Color Spray satijn verschillende kleuren 400ml

5,45 € - 9,95 €

24,88 € per l

Belton vrije verf op waterbasis rood hoogglans kleurspray vuurrood 400ml Belton vrije verf op waterbasis rood hoogglans kleurspray vuurrood 400ml

Belton vrije verf op waterbasis rood hoogglans kleurspray vuurrood 400ml

20,45 €

51,13 € per l

Glitterspray Koper 400ml Glitterspray Koper 400ml

Glitterspray Koper 400ml

10,60 €

26,50 € per l